Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La IV edició de la MARCEL. "Mostra d'Arts de Carrer" torna a l’Eliana des del 10 al 12 de maig

La nova edició d’este festival d’arts de carrer comença el divendres 10

L’alcalde  i regidor de Cultura, Salva Torrent, junt amb el director artístic Joan Raga, han presentat la IV edició de la MARCEL, la Mostra d’Arts de Carrer de l’Eliana.  Enguany se celebrarà de divendres 10 a diumenge 12 de maig i omplirà la població de representacions de teatre, dansa, música i circ.

La majoria de companyies són valencianes, com LA FURTIVA, LA FINESTRA NOU CIRC,  VISITANTS I la prestigiosa XARXA TEATRE.  Totes ha tingut gran reconeixement i moltes han sigut guardonades. De fet, es representarà l’obra que va rebre el premi MAX al millor espectacle de carrer en l’última edició. Es tracta de “Meeting Point” de la companyia basca ERTZA.  També són bascos els “clowns” GANSO & CIA, que es presenten com a “professional idiots”.

En la vesprada de la inauguració,  donant pas a la Mostra, intervindran les companyies locals APLAE i TEATRELIANA, que han estat representades en l’acte de hui per Rafa Desco i Sefa Bernet. 

Hi haurà espectacles itinerants, com ara les batucades  del grup GREEN GOS  o l’obra “All&Oli” de LA FURTIVA, però moltes estaran en espais fixos:  la plaça del País Valencià;  la plaça Pau i Llibertat; i la zona del Parc (passeig Secondo Baldin, espai Vicent Tarrazona i plaça d’Europa).

El diumenge de matí en l’espai Vicent Tarrazona els xiquets i les famílies podran jugar i divertir-se amb LA LUDONETA.

Salva Torrent ha agraït l’esforç de tots els que fan possible la MARCEL, ha elogiat el disseny del cartell i ha convidat els veïns a acostar-se a vore este festival que és “una aposta més de l’Ajuntament per la cultura amb una mostra que ja té un passat –estem en la quarta edició- però sobretot té molt de futur”.

N’hi ha 11 companyies.  Consulteu el programa i disfruteu la MARCEL.





click per fer grand





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon