Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Carrera Solidària de l'Eliana contra el Càncer preparada per a la novena edició

Superar els 900 dorsals de l’any passat és el principal d'objectiu de l'organització

La Carrera Solidària l'Eliana contra el Càncer va presentar la novena edició en el Saló de Plens de l'Ajuntament de l'Eliana, amb la presència de l'alcalde Salva Torrent, la regidora d'esports Eva Santafé, el president del Club Correliana Javier Pons, el subdirector de la Junta Provincial de la AECC Javier LLombart, la vicepresidenta de la Junta Local de la AECC Paqui Díaz  i el periodista i speaker de la carrera Tony Gil.

La prova arrancarà des de l'exterior del Poliesportiu Municipal de l'Eliana dissabte que ve, 18 de maig, a les 19 hores i recorrerà 6 quilòmetres del municipi, acabant en la Pista d'Atletisme Municipal. Les inscripcions, que romandran obertes fins al dijous 16 de maig, es podran realitzar de forma presencial en Joieria Bohèmia i en la Clínica Veterinària Eliavet o bé a través del plataforma www.toprun.es  i tindran un cost de 8€.

Per quint any consecutiu la carrera serà també un homenatge per a Toni Lastra, veí del nostre municipi, impulsor de les carreres populars i organitzador de les primeres edicions d'esta carrera solidària.

L'alcalde de l'Eliana ha destacat l'objectiu del club d'aconseguir els 1000 inscrits, així com la seua labor pionera entre les carreres solidàries de tota la província. “Un any més anime a tots els veïns i veïnes de l'Eliana a sumar-se a aquesta iniciativa solidària i col·laborar amb l'Associació Espanyola contra el Càncer, que gràcies a la seua labor treballa per la investigació i la millora de la vida de famílies afectades per la malaltia”, ha assenyalat Salva Torrent.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon