Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra: Una panoràmica del castell guanyadora del IV concurs de Fotografia Pasqual Navarro

Una fotografia del Castell i les muntanyes de Serra ha estat la guanyadora de la IV Concurs de Fotografia Pascual Navarro. Amb 570 “likes” la fotografia número 13 de Vicente Fores es converteix en la imatge més votada. En segon lloc, com a finalista, la fotografia 19, amb 486 vots, de Jordi Garay, que representa la lluna plena eixint per darrere d’una muntanya. Imatge feta des del Castell de Serra.

Des del 26 de març i fins el passat 4 d’abril a les 23.59 hores s’ha pogut votar a l’àlbum creat a l’efecte a la pàgina institucional de facebook de l’Ajuntament de Serra.

La IV edició del concurs de fotografia Pascual Navarro ha comptat amb 29 treballs inèdits i originals. Fotografies de molta qualitat i de 17 autors diferents.

La temàtica del concurs ha estat Serra i el medi ambient. De fet, l’Ajuntament de Serra convocà el IV Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure

els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va faltar l’abril de 2017.

Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador, Vicente Fores, rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista, Jordi Garay un de 30€. Ambdós xecs hauran de gastar-se al comerç local.
foto guanyadora
foto finalista

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon