Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Joan Manuel Miguel candidat per COMPROMIS-MOVE per a Llíiria a les eleccions del 26 de maig

En la llista repeteixen els actuals regidors

L'acte d'obertura de la campanya electoral de les generals i autonòmiques celebrat ahir a Llíria va servir per a revelar la candidatura completa de Compromís-Move a les municipals del pròxim 26 de maig.

En la llista encapçalada per Joanma Miguel, candidat a l'alcaldia de Llíria, repeteixen en els llocs d'eixida tots els actuals regidors del grup municipal Compromís: Elena Jiménez, de MoVe; que es manté com a número dos; Paco García, actual portaveu, que passa al número tres; Vallivana Murgui, de quatre; Mariz Cruz García, de *ove; i Empar Llàcer.

Tots ells van participar en l'acte abrigallant al candidat a la alcadía, que va explicar les seues motivacions per a acceptar el repte: “L'estima pel meu territori, per la meua ciutat, Llíria, i la il·lusió de convertir-la en una ciutat mediterrània, dinàmica, emprenedora, amb identitat, segura i amb vida als carrers i bullici, però respectuosa amb tots i totes. Una ciutat on els nostres fills i filles desitgen treballar, viure i tindre futur”.

A més va recalcar que “no ens podem permetre perdre 20 anys més, Llíria necessita una actuació de revitalització urgent i a fons . No podem continuar sent la Llíria dels pegots, de les actuacions sense planificar. Hem de crear un pla director de necessitats, hem de planificar a 15 anys i si no som capaços de resoldre els problemes, de tancar-los, aquests continuen latents i no podem centrar-se en altres anous. No podem avançar com a poble si no sabem el que volem ser”.

Els cinq primers de les llistes:

Joan Manuel Miguel León
Elena Jiménez Garrido
Francisco J. Garcia Latorre
Vallivana Murgui Ortega
Mari Cruz García Pedrero
Empar Llàcer Sanchis

* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon