Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria presenta una proposta de remodelació del Mercat Municipal apostant per la duplicitat de l'espai

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Llíria ha presentat un avantprojecte per a la remodelació del Mercat Municipal, que proposa una reordenació del mateix amb la creació d'un espai de doble ús, amb una zona destinada a concentrar l'oferta comercial i una altra que es destinarà a usos municipals en un futur.

Segons l'edil de Comerç les actuals instal·lacions “s'han quedat desfasades, per la qual cosa resulta necessari abordar una intervenció perquè el mercat municipal puga continuar prestat els seus serveis en el baix de l'Ajuntament, adaptant-se a les exigències normatives actuals”.

En este sentit, l'avantprojecte ha dissenyat unes instal·lacions modernes i adaptades a la normativa actual, amb un espai de 200 metres quadrats aproximadament i un total de huit llocs de venda. D'altra banda, esta remodelació alliberaria un total de 500 metres quadrats, que es podrien destinar a altres usos municipals.

Esta proposta pretén potenciar l'espai ja que “actualment, dels 21 llocs que existeixen, no són més de mitja dotzena de llocs els que obrin diàriament i donen una oferta comercial variada, deixant un gran espai sense utilitat, que aquesta proposta vol posar en valor” explica l'edil edetà.

L’avantprojecte és el resultat de diverses trobades entre els responsables de la Regidoria de Comerç i els comerciants. En aquesta línia, la proposta s'ha remés als grups municipals i als comerciants del mercat, perquè estudien la viabilitat del projecte.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon