Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Campus Multiesportiu de Pasqua de l'Eliana prepara una novena edició de diversió i esport

El període d'inscripcions estarà obert des del 20 de març al 12 d'abril

El Campus Multiesportiu de Pasqua de l'Eliana posa en marxa la seua novena edició obrint el període d'inscripcions en el Poliesportiu Municipal des del dimecres 20 de març i fins al divendres 12 d'abril en horari de dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17.30 a 20.00.

La iniciativa posada en marxa, fa ja nou anys, per l'Associació de Clubs Esportius  amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Eliana té entre els seus objectius fomentar l'activitat esportiva entre els xiquets i xiquetes nascuts entre 2014 i 2004, així com l'adquisició de valors. Així mateix, s'ha convertit en una activitat pensada per a col·laborar amb la conciliació laboral i familiar durant les vacances de pasqua.

Del 23 al 26 d'abril els xiquets i xiquetes participants gaudiran, en les instal·lacions municipals, de la pràctica d'una gran varietat d'esports, que es mesclaran amb tallers i jocs. A més, podran divertir-se amb activitats com volar la cometa o menjar-se la tradicional mona de pasqua, tot això gràcies al gran equip de treball format per tècnics  esportius especialitzats i amb gran experiència.
Com en les edicions anteriors el Campus Multiesportiu de Pasqua de l'Eliana compta amb dues opcions d'horari, Opció A, de 9 a 14 hores,  Opció B de 9 a 17 hores (incloent el menjar), i l'opció de servei de matiners que comença a les 7.30. Es mantenen també les bonificacions del 5% per als alumnes de les Escoles Esportives Municipals i del 20% per al segon germà i els següents.

Una opció perfecta per a gaudir de les vacances de pasqua d'una manera diferent.
  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon