Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra duplica les ajudes al transport escolar

L'Ajuntament de Serra ha duplicat les ajudes al transport escolar per al curs 2018-2019. Amb aquesta mesura 40 alumnes que cursen batxiller, cicles formatius i Universitat en centres de la Comunitat Valenciana podran beneficiar-se de l'ajuda. La dotació pressupostària és de 2000 € a raó de 50 € per alumne.

Les ajudes es podran sol·licitar des de demà 14 de febrer i fins al pròxim 28 del mateix mes. Per a la concessió de les beques, els alumnes hauran d'estar empadronats en el municipi almenys un any i cursar els estudis de manera presencial en centres de la Comunitat Valenciana.

Els criteris de valoració de les sol·licituds tindran en compte la renda anual disponible per càpita, fins a un màxim de 20 punts; les circumstàncies sociofamiliars, 5 punts i no haver gaudit d'ajudes en convocatòries anteriors. Més informació en el registre de l'ajuntament i en la web municipal.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon