Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana posa en marxa un nou local com a Centre de Benestar Social


L'edifici acull les dependències de treball social, atenció psicològica, educació social, assistència domiciliària i tercera edat.

Des d'ahir, dilluns 4 de febrer, l'Eliana compta amb una nova infraestructura dedicada en exclusiva a la prestació dels serveis socials. El Centre de Benestar Social se situa al carrer Félix Rodríguez de la Fuente, número 4 (antic Correus). Aquesta dependència, que consta de dues plantes, albergarà l'atenció a la dependència, a les víctimes de violència de gènere i/o domèstica, el servei d'ajuda domiciliària, a malalts mentals, a menors en risc, discapacitats, prevenció de la drogodependència, activitats comunitàries, la tramitació de les targetes d'estacionament a persones amb mobilitat reduïda, banc d'aliments, pobresa energètica, la tramitació de la renda valenciana d'inclusió o prestacions econòmiques individuals, entre molts altres serveis.

La reforma ha tingut un cost de 52.000 euros cofinançat per la Diputació de València i l'Ajuntament de l'Eliana.

L'obertura d'aquest nou espai és, segons l'alcalde Salva Torrent, una mostra clara dels objectius de la Corporació: “invertir en benestar social i millorar l'atenció als nostres veïns i veïnes és prioritari”
El nou espai atendrà el públic de dilluns a divendres, entre les 8.30 i les 14.00 hores, mentre que els telèfons de contacte són els mateix que els anteriors 962758030 - Extensió 515, o bé 664052515.
Amb aquest trasllat, l'àrea de serveis socials allibera el seu espai en el Centre Sociocultural que serà destinat a altres activitats formatives i culturals pròpies de les àrees d'educació, ocupació o cultura, entre altres.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon