Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Javier Descalzo, cap de llista de la coalició EUPV, ERPV de la Pobla de Vallbona

"la proposta política d’esquerres de la Pobla ha de continuar sent referent al municipi amb molta més força i protagonisme, tant a l’ajuntament com al carrer".

Javier Descalzo serà el cap de llista de la coalició electoral que, en principi, està formada per les dues forces polítiques d’esquerra que hem vingut treballant conjuntament al llarg de la legislatura que ara acaba.

Totes dues formacions fa temps que tenen clar que volen seguir amb la confluència política i el treball conjunt que, tant des del grup municipal, com des dels seus respectius col·lectius, han anat realitzant al llarg d’aquests quasi quatre anys d’experiència conjunta (clic)

Francesc Server, president de la secció local d’ERPV, i el mateix Javier Descalzo, coordinador local d’EUPV, han manifestat en reiterades ocasions, en nom propi i en nom dels grups que representen, “que el projecte de llista i l’elaboració del programa està obert a totes les persones i col·lectius que vulguen sumar-se, amb l’objectiu de crear una àmplia candidatura que represente a totes les persones d’esquerres de la Pobla“.

Des del departament de premsa i comunicació de la coalició  informen que al llarg d’aquests dies u presentaran totes les novetats, esdeveniments i actes que tenen previstos per encetar la precampanya electoral; ja que queden poc més de tres mesos per acabar la legislatura i la proposta política d’esquerres de la Pobla ha de continuar sent referent al municipi amb molta més força i protagonisme, tant a l’ajuntament com al carrer.

Javier Descalzo i Francesc Server

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon