Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera comença les obres de pavimentació de l'Albereda Escultor Ramón Inglés


La Diputació de València ha començat ja les obres de repavimentació de la travessia de la carretera CV-336. Este divendres l'empresa adjudicatària ja es troba treballant en el tram del carrer Escultor Ramón Inglés comprès entre el pont de la CV-310 fins a la plaça Luis Reig.

El segon tram d'actuació serà el comprés entre l'entrada del Romeral i el Portón fins a la plaça de Luis Reig. La pavimentació d'esta part de la travessia es realitzarà en horari nocturn, ja que és impossible tallar el trànsit i desviar-lo per una altra via durant el dia.

En esta actuació, a més de la pavimentació, ja s'han instal·lat nous embornals per a facilitar l'evacuació de les aigües pluvials i així solucionar el problema d'inundacions que sol produir-se a l'altura de l'entrada del centre de salut quan hi ha episodis de fortes precipitacions.

A més es construiran xicotets passos elevats, cridats tècnicament coixins berlinesos, per a obligar els vehicles a reduir la velocitat i així augmentar la seguretat de la via.

“És tracta d’una altra inversió més per part de la Diputació de València a Bétera. En este cas la intervenció suposarà una millora més que evident d’una de les vies que creua la localitat i que absorvix una quantitat important de trànsit. A més de les millores en evacuació d’aigües, un problema continu en períodes de pluges i que evitarà la inundació d’alguns trams, també destaca sobretot la millora de la seguretat viària. En definitiva, continuem rebent inversions de diverses administracions, en este cas la Diputació, que facilitarà el dia a dia dels veïns i veïnes de la nostra localitat”, explica l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís).



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon