Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana protagonista com a seu de la Mostra de Cine MICE

Directors estrangers treballaran amb alumnat local

Estudiants del col·legi Helios faran un doblatge en directe durant el Dia dedicat a  l’Índia


L’Oceanogràfic de València ha sigut l’escenari de  la presentació de l’edició d’enguany de la MICE, que se celebrarà del 7 al 23 de febrer.

L’Eliana n’és seu des del 2016 i enguany el programa de la Mostra Internacional de Cinema  Educatiu inclou moltes projeccions i activitats en esta localitat.

Dimarts 12 de febrer, a l’Auditori Municipal se celebrarà El dia de l’Índia. Es projectarà el llargmetratge HAALKA, amb presència del director i productor del film Jitendra Mishra. Alumnat del col·legi Helios durà a terme una interessant experiència posant les seues veus,  fent el doblatge al valencià, en directe.

A més, els dies 20 i 21 hi haurà, a les 10 del matí, projeccions per a Educació Primària i a les 11:30 sessions per a Educació Secundària amb posterior col·loqui.

Durant la setmana de l’11 al 15 es realitzaran gravacions de curts als centres educatius,  dirigits per professionals d’altres països. L’IES l’Eliana treballarà amb la directora d’Uzbekistan Stefaniya Abbasova i el col·legi Helios gravarà amb el director alemany Marc Thobias Winterhagen.

L’estrena d’estos curtmetratges serà quasi immediata: el 20 de febrer a Bonrepòs i Mirambell.

La MICE és un projecte transversal que busca unir el món educatiu i l'audiovisual. Inclou seccions professionals d’animació i ficció, a més d’universitàries i escolars.

La regidora d’Educació i Infància, Eva Santafé, ha posat de manifest la vinculació de la MICE amb l’esperit del pla d’educació l’Eliana Educadora i ha afegit “L’Eliana està amb la MICE des del començament i és un orgull vore com ha crescut i s’ha convertit en tota una referència”.

El total de pel·lícules a competició és de 381, d'elles 212 valencianes.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon