Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana activa un Punt de Recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics al Centre Sociocultural

Funciona amb una APP

Ja està en funcionament el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics instal·lat  al pàrquing del Centre Sociocultural de l’Eliana.  Té dos preses de connexió. Qualsevol ciutadà pot utilitzar-lo de manera gratuïta.  Només cal descarregar-se en un smartphone una APP que es diu ELECTROMAPS que val per a desbloquejar el punt, a més de per a saber de bestreta si està actiu.

L’empresa adjudicatària Energetia, mantindrà i gestionarà la instal·lació per a l’Ajuntament durant dos anys. Realitzarà estadístiques d’ús i consum i ha de resoldre  les incidències amb assistència telefònica a l’usuari.

La instal·lació ha supost una inversió de 7.160 euros, amb una part subvencionada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i una altra part provinent de fons de l’Ajuntament.

Els temps de recàrrega depenen de la capacitat de la bateria del vehicle i altres característiques. Un Renault ZOE-40, per exemple, en esta estació pot carregar el 80% en hora i mitja aproximadament.

L’edil de medi ambient, Cristina Díaz, ha recordat que l’evolució cap a una mobilitat sostenible constituix un dels eixos prioritaris de l’Ajuntament de l’Eliana, per això, ha recalcat: “la nostra estratègia implica recolzar les iniciatives que donen prioritat a les formes de transport més netes i eficients. Un dels principals punts en els quals es basa l’estratègia és el foment de la mobilitat elèctrica i amb eixa finalitat hem instal·lat este primer punt municipal per a vehicles elèctrics”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon