Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona triplica la capacitat del Centre d’Atenció primerenca en esta legislatura


El Centre d’Atenció Primerenca acollirà 110 usuaris. Este ha estat el compromís del Director General de Diversitat Funcional, Antonio Raya, per ampliar el Centre d’Atenció Primerenca (CAP) davant la regidora de Dependència, Beatriu Palmero.

El CAP de la Pobla atén infants de 0 a 6 anys tant de manera preventiva com assistencial amb problemes de desenvolupament infantil (Síndrome de Down, paràlisi cerebral, retards psicomotors, trastorns en el llenguatge, Trastorn Espectre Autista, TGD, etc.)

El CAP ha passat dels 37 usuaris en 2015 a atendre 88 xiquets i xiquetes en l’actualitat, 75 en atenció directa i 13 en seguiment. Amb este compromís, l’atenció primerenca passarà als 110 usuaris, el que triplicarà l’atenció des de l’inici de la legislatura.

L’ampliació de places no necessita d’ampliació d’infraestructures ja que s’aconseguirà amb una ampliació d’horari d’atenció del centre que es realitzarà de 9 a 18 h i remodelació dels torns, el que permetrà un ús més eficient de les instal·lacions.

A esta mesura se suma la posada en marxa del Centre Ocupacional que la Pobla inaugurarà el pròxim 21 de febrer. Aquest centre ha estat una aposta de l’actual govern per donar servei al municipi a aquelles persones adultes amb diversitat funcional que han finalitzat el sistema educatiu obligatori.
La regidora de Dependència assegura que “està ampliació de places, així com la creació del centre ocupacional, és una mostra de l’aposta que el govern de la Pobla de Vallbona està fent per complir el compromís de l’atenció a les persones”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon