Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria promocionarà la gastronomia comarcal en la desena edició de la Carrera Arbres i Castells


En aquesta iniciativa, denominada “Menú Carrera dels Arbres i Castells”, participen de moment, 17 bars i restaurants de nou municipis del Camp de Túria, que oferiran plats típics d'aquesta zona com son arrossos, carns, i olles, entre uns altres. El menú podrà degustar-se durant tot el dissabte y el menjar del diumenge.

Amb motiu de la desena edició de la Carrera dels Arbres i Castells, la Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat un Menú, amb el qual es pretén promocionar durant els dos dies de la carrera, l'excel•lent gastronomia tradicional d'aquesta comarca valenciana.

“L'objectiu és promoure el turisme a la nostra comarca, mitjançant la pràctica esportiva, en concret del running, i també donant a conèixer alguns dels nostres plats típics. La carrera, que en dos dies congrega a més de 400 corredors i als seus familiars, és una oportunitat per a la nostra hostaleria i restauració”, asseguren els organitzadors.

La Carrera dels Arbres i Castells està organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria amb el suport de Turisme València, i altres empreses com Caixa Popular, i se celebrarà els pròxims dies 23 i 24 de febrer. Es tracta d'un esdeveniment que vol convertir-se en un referent del turisme esportiu, en el qual naturalesa, història, gastronomia i esport vertebren els 17 municipis que integren la comarca.

La carrera té un recorregut total de 200 quilòmetres, estructurats en 15 etapes de diferent dificultat. Com a novetat, aquesta any s'ha reforçat el respecte al medi ambient. Per això, s'han realitzat modificacions en el seu reglament que ja contempla, entre altres mesures, la prohibició expressa de l'ús de plàstics durant els avituallaments, el marcatge dels productes emprats pels corredors, com a gels i barretes, així com l'ús de balises biodegradables.

El termini d'inscripció per a participar en la carrera es tancarà el dilluns 18 de febrer. Més informació sobre la inscripció i els establiments que participen en aquesta iniciativa gastronòmica, en el lloc web carreraarbolesycastillos.es.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon