Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Huí s'ha celebrat a Serra la I Jornada de Sostenibilitat Ambiental i Territorial de Camp de Túria

Durant tot el día 12 de gener i amb la participació de la Mancomunitat i de moltes regidores de la comarca, la localitat de Serra ha acollit hui la I Jornada de Sostenibilitat Ambiental i Territorial de Camp de Túria.  Vora un centenar de persones han omplit de gom a gom el saló d’actes de la Casa Consistorial per reflexionar i debatir sobre el present i el futur de la comarca de Camp de Túria des les vessants ambientals i del territorio.

El simposi ha estat organitzat per l’Ideco Camp de Túria i l’Ajuntament de Serra i ha comptat, com diguem,  amb la col·laboració de la Mancomunitat de Camp de Túria. Durant totes les ponències s’ha deixat de manifest que  es vol disposar “d’una comarca viva, habitable sostenible i vertebrada. La jornada ha volgut sensibilitzar sobre la situació del territorio alhora que ha posat en valor algunes iniciatives de sostenibilitat ambiental ben vives a la comarca com el projecte pioner i reconegut internacionalment de l’Ajuntament de Serra per a fabricar pel·let aprofitant la biomasa forestal.

La mobilitat a la comarca també ha estat abordada en una de les ponències així com els reptes dels dos parcs naturals que té la comarca, el de la Serra Calderona i el del Túria.

A la jornada han assistit nombrosos representants de la societat civil comarcal així com els alcaldes i alcaldesses i regidors de diferents municipis com ara Serra, Marines, Vilamarxant, Olocau, Riba-roja de Túria o la Pobla de Vallbona que han tancat la jornada en una taula redona sobre els reptes i les oportunitats dels municipis. L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón ha remarcat que el “desenvolupament ha de ser si o si sostenible si no volem comprometre el futur de les generacions que ja tenim ací”.
Moment de la taula redona
Un altra xarrada





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon