Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Associacions de comerciants i Mancomunitat de Camp de Túria col-laboren per informar de les ajudes de Consellería


 La Mancomunitat Camp de Túria, dins de l'Acord Territorial d'Ocupació, ha mantingut esta vesprada una reunió de treball amb les associacions de comerciants i sindicats de la comarca. En el seu afany per donar suport i reforçar el comerç comarcal, l'ens supramunicipal ha posat en coneixement de les entitats comercials de la comarca les noves ajudes i subvencions que ha publicat la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L'acte ha comptat amb la presència de representants de la majoria de les associacions de comerciants de la comarca que a més formen part del nou Acord Territorial d'Ocupació, ‘Xarxes per a l’ocupació’.

Es tracta d'unes subvencions que es podran sol•licitar des del pròxim 21 de gener i fins al 4 de febrero, tots dos inclusivament. La Conselleria d'Economia Sostenible ha posat a la disposició de comerciants, associacions, federacions i mercats les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania 2019.

L'ordre estableix ajudes i subvencions en diferents modalitats, com son: Avalem Artesania, Emprenem Comerç, Avalem Comerç, Avalem Comerç Rural, Avalem Mercats i un Programa d'Ajudes a entitats intermèdies en matèria de comerç i artesania.

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :