Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant realitza obres de millora en el Poligon


El 12 de desembre, començaren les obres de millora en el Polígon Enchilagar del Rullo de Vilamarxant i que està previst que s'executen abans de la conclusió de l'any 2018.

Les actuacions, el cost de les quals serà de 368.930,71 euros, permetran millores en els àmbits relacionats amb la accessibilitat, seguretat viària, senyalització i paisatgística del polígon industrial.

En l'any 2019 està previst una inversió d'una partida de 425.106,73 euros per a continuar adequant el polígon a les necessitats del teixit empresarial de Vilamarxant. Entre altres, està prevista la construcció de la passarel·la del pont, el carril bici i l’adequació de les zones verdes.

Com a conseqüència de les obres des de l'Ajuntament sol·licitem la comprensió de la ciutadania davant possibles problemes de trànsit en la zona del polígon, especialment en la rotonda d'accés.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon