Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Moltes propostes i per a tots els gustos a la IV Fira de Nadal del Comerç de l'Eliana



Més de 25 estands ompliran de color i llums la Plaça del País Valencià durant el cap de setmana del 15 i 16 de desembre   

Comerç local, gastronomia i activitats per a tots els públics coparan l’ oferta festiva

El pròxim cap de setmana, el comerç de l'Eliana es vestirà de gala per oferir una nova edició de la Fira de Nadal, un esdeveniment que ja se celebra des de fa quatre anys, i que per a esta ocasió comptarà amb més de 25 estands. Els establiments donaran mostra de l'àmplia oferta comercial i gastronòmica del nostre municipi a través d'activitats, tallers i espais de degustació.   

Al llarg de la seua trajectòria, la Fira de Nadal del Comerç ha anat creixent cada vegada més en assistència de públic i en número d'estands, consolidant-se així com l'activitat que dóna començament a les festes nadalenques a l'Eliana. Una iniciativa impulsada des de l’Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l'Eliana junt amb la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.    

Així, des de les 10:00 hores del dissabte 15 de desembre i fins a les 20:00 hores del diumenge 16, la Plaça del País Valencià oferirà diverses activitats per a tots els públics, des de tallers infantils fins a actuacions, com ara el recital de nadales andaluses a càrrec de l'Escola de Dansa de l'Eliana el dissabte o el concert del grup infantil “Trobadorets”, el diumenge.   

A més, la Fira del Comerç comptarà amb el seu ja tradicional Tren de Nadal, que oferirà viatges i diversió a menuts i majors, d'11:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores, tots dos dies. D'altra banda, el dissabte a les 17:00h tindrà lloc l'encesa oficial de llums nadalenques així com la inauguració del Betlem de la Plaça del País Valencià.    

En definitiva, una bona ocasió per preparar les compres i les festes nadalenques triant el comerç de l'Eliana.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon