Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat signa un conveni amb la Caixa Popular apostant per l'esport

La Mancomunitat Camp de Túria i Caixa Popular han signat un conveni per a afavorir la pràctica esportiva en el Camp de Túria, mitjançant el suport de dues iniciatives esportives de gran rellevància, el Circuit de Carreras Populares Camp de Túria i la Carrera dels arbres i Castells.

Mitjançant aquest acord de col•laboració, Caixa Popular posarà a la disposició de la Mancomunitat Camp de Túria material organitzatiu i infraestructures, necessàries per al desenvolupament de les proves, a més d’una ajuda econòmica de 3000€.

Per a la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, “aquesta col•laboració és un gran incentiu per a l'esport, i sobretot per a aquestes dues proves esportives que actuen com a nexe d'unió de la comarca”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon