Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El Consorci Provincial de Bombers lliura els premis del II Concurs de Dibuix i presenta un calendari solidari


El Concurs de dibuix baix el nom ‘AIXÍ SÓN ELS BOMBERS

El Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) ha presentat aquest matí el seu calendari solidari per a 2019 la recaptació del qual anirà destinada a la Fundació CRIS contra el Càncer.

En aquesta edició, el calendari ofereix una visió dels xiquets i xiquetes que plasmen, a través dels seus dibuixos, la tasca que exerceixen els bombers. Els xicotets artistes identifiquen als efectius del Consorci rescatant gats, apagant incendis en els seus col•legis, en habitatges i en la muntanya. Dibuixos de bombers i bomberes en diferents situacions de la vida real que donen color a aquest calendari del Consorci.

“Des del Consorci desenvolupem tot un seguit de accions enfocades als més xicotets que s'emmarca dins de la campanya ‘Cap, Cor i Coratge’. L’objectiu és conscienciar-los de l’importància de la prevenció a través dels dibuixos d'aquest calendari, del programa educatiu ‘Bombers a l’Escola’ on acudim als col•legis, les visites escolars als parcs i el lliurament de cascos als menors que han intervingut en alguna emergència del Consorci i el concurs de dibuix”, ha enumerat el president del Consorci, Josep Bort.

Cada calendari costa 5 euros i es poden comprar en els diferents parcs del Consorci i en les oficines centrals.

CONCURS DE DIBUIX

El Consorci també ha lliurat els premis del II Concurs de Dibuix ‘Així són els bombers’, en el qual han participat més de 900 xiquets i xiquetes de tota la província de València.

El president del Consorci, Josep Bort, l'inspector cap, José Miguel Basset, i el gerent de l'entitat, José Manuel Ballester, han sigut els encarregats de lliurar als 10 finalistes de cadascuna de les quatre categoria un diploma i una borsa amb diversos obsequis del Consorci. A més, els tres guanyadors han rebut una reproducció del casc que utilitzen els bombers.

Els treballs, realitzats per xiquets d'entre 3 i 12 anys, reflecteixen la labor dels bombers en diferents situacions i agraeixen el seu treball.

En l'acte, celebrat en el parc de bombers de L'Eliana, el president del Consorci, Josep Bort, ha agraït als xiquets la seua participació i els ha recordat “la importància de fer cas als consells de pares i professors per a evitar riscos i incendis”.

LLISTAT PREMIATS:

CATEGORIA 2013-HUI
1º. GUILLEM BOSCH. LA GACELA . PATERNA
2º. DAVID LIS. REGINA CARMELI . PATERNA
3º. NOA MOYANO. ACADEMIA JARDÍN. VALENCIA

CATEGORIA 2011-2012
1º. VALERIA RIBALTA. REGINA CARMELI .PATERNA
2º. ANDREA MARTÍNEZ. CEIP PARE GUMILLA CÀRCER
3º. NOA MONTERDE. RAMÓN LAPORTA. SINARCAS

CATEGORIA 2009-2010
1º. CARLOS PIERA. LA DEVESA SCHOOL. CARLET
2º. BLANCA MARÍA NICOLAU. SANTOS PATRONOS. ALZIRA
3º. ELENA CASADO. SANTOS PATRONOS. ALZIRA

CATEGORIA 2007-2008
1º. NATALIA SERRA. MARÍA AUXILIADORA. SUECA
2º. AITANA SÁNCHEZ. SANTÍSIMO CRISTO DE LA FE. ALCÀSSER
3º. MARTA GÓMEZ. SANTÍSIMO CRISTO DE LA FE. ALCÁSSER
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :