Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Des de gener començarà a funcionar en la Mancomunitat un punt d'atenció a l'Emprendedor

 La Mancomunitat Camp de Túria comptarà amb un Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE). Així s'ha acordat amb la signatura d'un conveni entre aquesta institució supramunicipal i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, i la seua recent publicació en el Butlletí Oficial de l’Estat.

El PAE és una oficina en la qual s'informa les persones emprenedores sobre tot el necessari per a la creació de noves empreses. Aquests punts d'atenció presten assessorament i formació durant el procés d'emprenedoria, i ajuden en la tramitació de la documentació necessària per a portar a bon port el projecte empresarial. Així mateix, també s'assessora sobre les ajudes públiques disponibles.

Des de fa aproximadament 2 anys, i dins de l'Acord Territorial d'Ocupació finançat per LABORA, la Mancomunitat està treballant per a fomentar l'emprenedoria al Camp de Túria. De fet, en aquest temps s'han posat en marxa Itineraris per a Emprenedors, en els quals, de forma gratuïta, s'ofereix ajuda en el desenvolupament de la seua idea. Es tracta d'itineraris d'acompanyament i formació, en què s'elaboren mapes d'empatia, plans d'empresa, el model Canvas i on s'estudia en profunditat la viabilitat del negoci.

El PAE, que es posarà en marxa a gener en la seu de la Mancomunitat, a Llíria, és una mostra més de l'aposta d'aquesta institució per potenciar l'ocupació per compte propi per a millorar l'ocupabilitat a la comarca.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :