Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mancomunitat i els Ajuntaments de Camp de Túria condemnen els actes vandàlics patits pels representants politics

La Mancomunitat Camp de Túria, conjuntament amb els Ajuntaments dels 17 municipis que la integren, ha manifestat el seu rebuig als actes vandàlics que des de fa mesos estan patint representants polítics d'institucions públiques i de partits polítics comarcals.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha explicat que “hem remès una declaració institucional perquè siga aprovada en els plens mostrant nostra més enèrgica i ferma condemna a aquest tipus d'agressions que són fruit de conductes totalment anti democràtiques”.

Així mateix, volem mostrar “el nostre suport i solidaritat amb els qui s'han vist afectats per aquest tipus d'agressions per la seua mera condició de representants polítics. Considerem que aquest tipus de fets són intolerables en una societat democràtica”.

Igualment, en l'escrit es reivindica “la llibertat de pensament, d'expressió i de representació pròpies d'un estat democràtic”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon