Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: La XVII edició de “Escrits a la Tardor” ja té guanyadors. Els premis es lliuren el 14 de desembre

La XVII edició del certamen de relats curts “Escrits a la Tardor” ja té als seus guanyadors: en la Categoria Primera, s'atorga el premi al relat en castellà Variaciones de Raúl Clavero Blázquez (Madrid), amb una dotació econòmica de 900€. Quant al relat en valencià, el premiat és Vida i mort d’un mosquit de Sergio Ramada Cervera (Vilamarxant), dotat econòmicament d'1.400€. En la Categoria Juvenil, tant la modalitat en castellà com en valencià d'aquesta edició s'han declarat desertes.   

El lliurament de premis als autors se celebrarà el divendres 14 de desembre en la nova sala del Centre Sociocultural de l'Eliana (Plaza Jutge Miquel Comes, 1), un esdeveniment que comptarà amb la representació teatral de Sense tir de gràcia, un dels relats premiats l'any passat. Esta representació serà a càrrec del grup Teatreliana, sota la direcció de Sefa Bernet, i en la qual també participarà l’Escoleta del Cor de l'Eliana. La cita serà a les 19:00h, amb entrada lliure i aforament limitat.  

“Escrits a la Tardor” suma ja 17 anys de trajectòria, consolidat com un certamen reconegut dins i fora de l'Eliana. Tant en aquesta edició com en les passades han sigut nombrosos els participants i guanyadors/es procedents d'altres ciutats i províncies d'Espanya. Així doncs, el certamen continuarà, com cada tardor, incentivant la creació literària inèdita i lliure per a totes aquelles persones que vulguen endinsar-se en el món del relat.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon