Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana ja conta amb un nou parc de Calistenia


Esta acció és una de les propostes seleccionades als Pressupostos Participatius per a 2018 i es troba en Les Taules.

El passat dissabte 3 de novembre es va obrir al públic el nou parc de Calistenia de L'Eliana, situat a l'entrada del Parc Hort de Les Taules (Avinguda Germanías). Aquestes instal•lacions sorgeixen com a proposta de la ciutadania seleccionada en els Pressupostos Participatius per a  2018, i han tingut un cost de 6000€.

La Calistenia és una disciplina esportiva basada essencialment en l'ús del propi pes corporal per a realitzar els exercicis, i que en els últims temps ha anat adquirint cada vegada més adeptes. Els seus usuaris destaquen que permet potenciar l'agilitat i la funcionalitat del cos d'una forma sana i amb una infinitat d'exercicis adaptatius a cada nivell, per la qual cosa l'exigència la marca el propi esportista. A més, és una disciplina que genera comunitat.   

El parc de Calistenia de l'Eliana estarà destinat a incentivar la pràctica esportiva a l'aire lliure per als veïns i veïnes de l'Eliana, sumant-se així a la resta d'activitats físiques en diferents zones i parcs del municipi, com el Skate-park, el parc agility per a mascotes o les instal•lacions esportives per a adults, a fi de respondre a les demandes de la gent.    

L'Alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha manifestat la seua satisfacció amb aquestes noves instal•lacions de Calistenia ja que amb elles “s'incentivarà la pràctica esportiva a l'aire lliure, sobretot entre els més joves, i amb un caràcter integrador i social, perquè permet compartir esport i esforços amb la gent que coneixes i que coneixeràs”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon