Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona aprova la nova concessió dels serveis de neteja viària i recollida de residus

Ahir va quedar aprovada, en Comissió Informativa, l'adjudicació del servei de recollida i transport de residus, així com el de neteja viària. Després de sotmetre's al pertinent estudi tècnic, es va resoldre que la proposta presentada per la mercantil 'S. A. Agricultors de la Vega de València' és la que major puntuació ha obtingut, després d'avaluar-se els criteris automàtics i els que implicaven un judici de valor.

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona confirmarà en la vesprada d'avui, en reunió de la seua Junta de Govern, el resultat que es va aprovar ahir. El PP va votar a en contra d'aquesta resolució, mentre que l'equip de govern va donar suport al resultat de la baremació tècnica que avala la nova concessió dels serveis de neteja de carrers i de recollida i transport de brosses. Tots dos serveis seran prestats per la mateixa empresa.

Van ser quatre les mercantils que van presentar les seues respectives ofertes per a fer-se amb aquesta concessió. Una d'elles va ser rebutjada per no ajustar-se al previst en el PCAP (Plec de Clàusules Administratives Particulars), en l'apartat de proposicions. Una altra va quedar exclosa per incompliment de la dotació de maquinària mínima adscrita al servei de recollida de residus. Entre les altres dues ofertes, la que ha sigut designada finalment va obtenir una puntuació de 77,72 punts, davant dels 68,30 punts rebuts per l'altra empresa.

El regidor d'Urbanisme i Serveis en el consistori poblà, Juan Aguilar, s'ha mostrat content davant la possibilitat d'iniciar una nova etapa en dos serveis bàsics per a la ciutadania, en els quals es percebrà una millorança quant a la qualitat de l'atenció rebuda: "És un motiu de satisfacció finalitzar ja amb aquest període d'espera, iniciat amb la cerca d'una nova empresa que prestara aquests serveis i que finalitza ara amb la concessió. Aquesta demora s'ha perllongat malgrat la nostra voluntat d'agilitar al màxim el procediment, i vull recordar que en el procés d'elecció de la nova adjudicatària s'ha seguit només criteris tècnics".

Aguilar, així mateix, assegura que el servei serà més eficient i eficaç que fins ara: "S'han presentat ofertes amb millores en freqüències, en el parc mòbil que prestarà el servei, en la sectorització del municipi o en campanyes per a conscienciar a la ciutadania. A més, el preu s'ha ajustat molt. Les nostres previsions apunten a una millora que la ciutadania percebrà de seguida. I he de dir que la negativa del PP a votar a favor d'aquesta millora per als veïns i veïnes de la Pobla de Vallbona és una cosa que em decep profundament i em resulta incomprensible. Perllongar aquest procés no té sentit i votar en contra no aporta res. Afortunadament, els vots de l'equip de govern han sigut suficients per a solucionar la problemàtica existent amb una resposta adequada i avalada pels tècnics".

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon