Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dos professionals d'igualtat formaran part de la nova Unitat d'Igualtat de la Mancomunitat

La Generalitat Valenciana finançarà la contractació de 2 professionals d'igualtat

 La Mancomunitat Camp de Túria comptarà amb una Unitat d'Igualtat, integrada per un agent i un promotor d'Igualtat, i subvencionada per la Generalitat Valenciana. Així ho ha anunciat la directora general de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, Maria Such, que aquest matí s'ha reunit en la seu de la Mancomunitat amb la presidenta d'aquesta institució, Mª Dolores Celda, alcaldes i regidors dels municipis que integren la comarca.

Maria Such ha explicat que des de la Generalitat Valenciana s'està integrant a les mancomunitats en la Xarxa d’Agents d’Igualtat, amb la finalitat que tots els municipis disposen d'aquest servei. En l'actualitat, el Camp de Túria compta amb 4 agents d'igualtat a Llíria, la Pobla de Vallbona, Bétera i Riba-roja de Túria, poblacions amb més de 20.000 habitants.

Per això, amb aquesta iniciativa des de la Generalitat es pretén “reforçar el municipalismo i que tots els municipis tinguen els mateixos serveis. Hem de dotar a les mancomunitats d'una estructura en aquesta matèria ja que són les millors entitats per a arribar a tots els municipis per xicotets que siguen”, ha assegurat.

La figura de l'Agent d'Igualtat és l'encarregada de treballar en la implantació de polítiques d'igualtat i en l'elaboració i desenvolupament de Planes d'Igualtat.

Per la seua part, Mª Dolores Celda ha manifestat la seua voluntat que la Unitat d'Igualtat que es posarà en marxa en la Mancomunitat el pròxim mes de gener, treballe de forma coordinada amb les poblacions que ja disposen d'aquest servei.

Així mateix, ha recordat que la Mancomunitat Camp de Túria porta anys treballant en aquesta línia. “En 2016 aprovem el Pla d'Igualtat que estarà vigent fins a 2020, i també hem sigut pioners en projectes europeus EQUAL en matèria d'emprenedoria i conciliació”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon