Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Escoleta Municipal de La Pobla de Vallbona serà gratuïta per una subvenció de Conselleria de 173.000 euros


La Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana ha assignat a l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona una subvenció de més de 173.000 euros per a cobrir les despeses de l'escolarització dels 80 xiquets i xiquetes que acudeixen a les quatre aules de 2-3 anys de l'Escoleta Infantil Municipal. En aquestes ajudes també s'inclouen els materials escolars.

Segons explica l'edil d'Educació en el consistori poblà, Regina Llavata, "estem davant un nou pas des del govern autonòmic actual, que demostra amb fets que amb voluntat política es poden escometre canvis que milloren la vida de la ciutadania i contribueixen a estar cada vegada més prop d'un ensenyament públic, de qualitat i gratuït".

"Des de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona s'ha treballat de forma intensa per a obtenir aquesta ajuda econòmica, i hem d'agrair-li al Consell el seu esforç per a oferir  aquesta millora per al nostre municipi. El govern del canvi ha rebaixat l'edat de la gratuïtat de l'ensenyament en un any, i no tinc dubtes que seguirà aquesta senda perquè és una reivindicació social i existeix voluntat política per a atendre-la", afig Llavata.

La responsable d'Educació en l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona recorda que aquesta mesura "no és una actuació puntual, sinó que se suma a una altra moltes que s'impulsen des del consistori poblà o des de la Generalitat Valenciana". Cita Llavata el cas dels bons infantils per als xiquets i xiquetes de 0-1 any i d'1-2 anys; l'Escola d'Estiu Inclusiva, durant el mes de juliol,  les beques de mobilitat que cobreixen part de les despeses dels estudiants del nostre municipi que han de desplaçar-se a altres localitats per a seguir amb l'educació postobligatòria; o la important inversió de fons propis que efectua el consistori poblà per a cobrir quasi la totalitat de la despesa derivada del transport escolar de l'Institut 'La Vereda' i el CEIP 'Mes de Tous'.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon