Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana commemorarà el Dia Mundial de la Salut Mental


El pròxim 17 d’octubre se celebrarà una jornada en favor de la Salut Mental amb el focus posat en l’educació inclusiva, per a trencar els estigmes des de la infància.

L’Associació Familiares y Personas con Enfermedad Mental de Paterna, l’Eliana y San Antonio de Benagéber (AFEMPES), en col·laboració amb la Regidoria de Polítiques Socials de l’Ajuntament de l’Eliana, organitza per  al pròxim dimecres 17 d’octubre la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre), en esta ocasió amb el focus posat en l’educació inclusiva com a eina per a trencar els estigmes des de la infància.

La jornada començarà a les 10.00h amb la col·locació d’un stand informatiu al mercat municipal fins les 13.00h. Posteriorment se celebrarà una xarrada informativa al Centre Sociocultural amb el nom “Salut Mental. Una   assignatura pendent”, per a tractar el tema des d’una perspectiva psicoeducativa. La cita serà a les 17.00h i durarà fins a les 19.00h.

La salut es defineix com un estat de complet benestar físic, mental i social, no només la
absència de malalties “físiques”; per això cal fomentar una bona salut mental des dels primers estats de la infantesa, ja que afecta a la forma en què pensem, sentim, actuem i ens relacionem en la vida, i correspon no sols al plànol del tractament dels problemes mentals
sino també a la seua prevenció. A més, qualsevol persona pot, en algun moment de la seua vida, patir una alteració emocional.

Amb estos actes es pretén informar i sensibilitzar a la població sobre els trastorns o malalties mentals, així com donar a conéixer activitats per a tractar de millorar la qualitat de vida de les persones afectades i el seu entorn.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon