Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera aconsegueix en tres anys sanejar els seus comptes i no tindre cap deute amb els bancs

Per lo tant Bétera té deute 0.

Fa uns dies el diari valencià  Levante-EMV donava a conéixer la quantitat de deute que els municipis de Camp de Túria tenen amb els bancs o amb les entitats financeres. Bétera és l’únic poble que ha aconseguit tenir esta xifra a zero gràcies a la gestió realitzada per l'equip de govern que dirigix Cristina Alemany (Compromís).

D'esta manera el deute viu en 2014 era de 3.705.000 euros i el 2017 va arribar als 0 euros, així el deute per habitant que té Bétera a hores d'ara és zero. Sense dubte un canvi en la gestió que ha vingut molt bé a les arques municipals i, el més important, uns resultats que van permetre que l'any passat l'Ajuntament de Bétera poguera eixir del Pla d'Ajustament impulsat pel Ministeri d'Hisenda a l’any 2015.

"Este equip de govern liderat per Compromís ha aconseguit traure a Bétera del forat econòmic en què l'anterior govern del PP havia deixat el municipi. En 2017 vam aconseguir cancel·lar el deute pendent, per la qual cosa els pressupostos actuals ja no tenen cap crèdit bancari pendent", ha explicat el regidor d'Hisenda, Enric Álvarez (Compromís).

"En uns mesos acabarem la legislatura amb els comptes sanejats, este era un dels objectiu i ja ho hem aconseguit cosa que demostra que sabem gestionar els diners dels veïns i veïnes de Bétera, retallant en despeses supèrflues que havíem heretat de l'anterior govern del PP, gastant només els diners que tenim i això ha suposat també un augment de les inversions”, ha explicat l’alcaldessa Cristina Alemany (Compromís).


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon