Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat reuneix a més de 100 professionals de l'àmbit de la prevenció de drogodependències de la comarca

En una jornada de formació celebrada a Llíria

 Més de 100 treballadors de centres educatius, policia local, serveis socials, pediatres i altres professionals de la comarca implicats en l'àmbit de la prevenció del consum de drogues s'han donat cita en la jornada de formació en prevenció de drogodependències organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria.

“L'objectiu d'aquesta jornada és transmetre la coresponsabilitat, el compromís per part de tots els agents implicats en la prevenció, de contribuir de forma viral a difondre tots els coneixements adquirits en aquesta activitat. Tenim la missió de treballar amb l'objectiu  comú i bàsic de reduir els factors de risc i retardar l'edat d'inici en el consum de drogues dels nostres joves, però també de la resta de veïns dels nostres municipis”, ha assegurat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda Lluesma. 

Alfredo Riaño, president i educador de l'Associació “València sense Drogues”, ha sigut l'encarregat d'impartir la ponència que ha portat per títol “La veritat sobre les drogues”. En la seua intervenció, Riaño va explicar les claus en matèria de prevenció.

Aquesta és la tercera jornada que organitza la  Mancomunitat a través de la seua Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives i és la primera que se celebra en el marc del Pla de Prevenció de Drogodependències i altres Trastorns Addictius (2018-2021).


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon