Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PP reparteix banderes als veïns de Sant Antoni de Benaixeve



Banderes d'Espanya i Real Senyeres

La iniciativa s'engloba en la campanya #TrauLaSenyera que s'ha llançat des del PPVAL, la direcció Provincial del Partit Popular.

El dia 9 d'Octubre, festivitat de tots els valencians i Dia de la Comunitat Valenciana, els Populars de Sant Antono de Benaixeve van repartir 100 banderes d'Espanya i Real Senyeres entre els veïns que es trobaven en la Plaça de l'Ajuntament.

Segons han explicat els responsables de la campanya, s'han oferit les banderes als veïns de forma gratuïta perquè les posen en les seues finestres, balconades o en els seus propis domicilis.

L'objectiu és animar a tots els veïns de Sant Antoni de Benaixeve "a portar amb orgull els colors de la bandera d'Espanya i la Real Senyera i per a posar en valor l'orgull de ser valencià i espanyol".




Marta Maset, Kike Celda, Andrea Peiró, Óscar Amorós, José Ramón Conejos y Pedro Pascual.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon