Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El grup de PODEMOS de La Pobla veu positives les mesures dels Pressupostos Generals que també beneficiaran als veïns

La lluita contra les violències masclistes, plusvàlua o habitatge seran algunes de les mesures que afectaran els Ajuntaments

Podemos La Pobla de Vallbona mostra la seua satisfacció perquè el Govern de Pedro Sánchez accepta l'acord històric dels PGE de 2019 proposat per Unidos Podemos que millorarà directament la vida dels veïns i veïnes del municipi.

Respecte a la lluita contra les violències masclistes aquest acord anuncia que "es tramitarà en el Congrés un projecte de Llei que done més protagonisme als ajuntaments retornant-los competències en aquesta matèria, per ser les administracions més properes a les víctimes".

Així mateix, des de la formació morada assenyalen que es podrà permetre que ajuntaments que tinguen comptes públics sanejats puguen dedicar part del seu superàvit al finançament del foment de l'ocupació, construcció i rehabilitació d'habitatge o a les escoles infantils de 0 a 3 anys. Veuen totalment necessari adoptar mesures que proporcionen recursos a les llars en situació més vulnerable, amb l'objectiu d'erradicar les manques severes.

En el referit a l'impost de plusvàlua, aquest acord preveu crear un grup de treball constituït pel Ministeri d'Hisenda i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per a la compensació als Ajuntaments per les quantitats que hagen de retornar als contribuents per liquidacions de l'impost anteriors a aquesta reforma legislativa.

Asseguren a més que entre les mesures de l'acord, els Ajuntaments podran regular el preu del lloguer en les zones tensades per l'especulació i augmentarà la protecció als inquilins. Així mateix s'incrementa de forma considerable el nombre d'habitatges en lloguer a preus assequibles, i així evitar la bambolla especulativa.

En el pla econòmic cal destacar la major pujada del salari mínim de la història de la democràcia; 900 euros en 2019, que garantirà als treballadors i treballadores del municipi un nivell de vida digne i la satisfacció de les seues necessitats i les de les seues famílies.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon