Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dissabte 27 d'octubre comença la XIV temporada de "Cinc Segles de Música" a l'Eliana


El certamen oferirà en aquesta edició, com en l'anterior un total de vuit concerts, des d'aquest dissabte 27 d'octubre fins a la seua clausura en el mes de juny.

El festival Cinc Segles de Música a l'Eliana, una de les activitats culturals més importants del municipi, es disposa a engegar la XIV temporada. El certamen, que té com a objectiu acostar la música culta al gran públic, ha oferit ja al llarg d'aquests anys, incloent els programats des d'ara fins a juny, més d'un centenar de concerts. Per ell han passat alguns dels grans intèrprets i instrumentistes del moment a nivell internacional, com Jordi Savall o Ensemble Organum, amb obres i repertoris poc habituals en les programacions de les sales de concerts.

La present edició, que inclou vuit concerts fins al mes de juny, s'inaugurarà aquest dissabte 27 amb l'actuació d'un quartet de piano i corda format per Anabel García del Castillo (violí), Santiago Cantó (viola), Iván Balaguer Zarzo (violoncel) i Marisa Blanes (piano). Interpretaran un repertori dels compositors coneguts com “les tres B”: Bach, Beethoven i Brahms. El concert començarà a les 19:30 hores, no a les 20:00 com és habitual, i tindrà lloc en l'Auditori Municipal amb entrades a 7 euros (5 les de preu reduït).

Cal recordar que el festival Cinc Segles de Música es desenvolupa en tres escenaris diferents del municipi, celebrant-se els concerts en la Casa de la Música, l'Església de la Verge del Carmen o en l'Auditori, depenent del tipus de música que s'interprete. En aquest últim emplaçament els concerts són de pagament, estant les entrades per a aquest dissabte ja a la venda en la web www.elientrada.es. Els concerts d'aquesta temporada que se celebren en l'Església conservaran el seu tradicional horari de les 20:00 hores, passant els altres a començar a les 19:30.

El director artístic del festival, Vicente Roncero, ja ha avançat els concerts que es van a celebrar al llarg de la temporada, excepte el de clausura que serà una gran òpera que està sense confirmar. Hi haurà música antiga, un concert protagonitzat per la trompa (instrument de vent), música contemporània i la ja mecionada representació operística. En definitiva, i com és habitual, molta varietat per a poder satisfer els gustos dels melòmans de la localitat i voltants.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon