Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Des de huii fins al 4 de novembre, ja pots votar les propostes ciutadanes perquè siguen incloses en el Pressupost Municipal de 2019.

L'Ajuntament obri huí a la ciutadania la  participació  activa en l'elaboració del pressupost municipal del pròxim any, decidint sobre una part de les inversions públiques. Cada veí o veïna podrà triar un màxim de 3 propostes, entre les 11 que han passat a la fase final i compleixen els requisits del programa municipal.

Des de l'inici del programa municipal de pressupostos participatius (l'any 2015), s'han destinat 799.000 euros a l'execució de propostes prioritzades per la ciutadania (a continuació s'indiquen, a manera d'exemple, algunes de les de major import):

- Reparació i creació de voreres: més de 500.000 € (en diversos anys)
- Ruta escolar segura (entorn CEIP 's Verge del Carmen i l’Olivera): 70.000 €
- Millora i ampliació carril bici: 30.000 €
- Construcció de parc d'agilitat per a gossos: 18.000 € 

Pots participar en http://www.lelianaparticipa.es/index.php
 
Més informació sobre les accions de les edicions anteriors i les propostes excloses de 2018: http://www.lelianaparticipa.es/mes_info.php?lang=c


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :