Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera rep una subvenció de 5.537 euros per a l'elaboració del Pla Local contra Incendis

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha concedit 5.537 euros a l'Ajuntament de Bétera per a l'elaboració del Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals.

"Amb esta subvenció des de la regidoria de Medi Ambient ens posem a treballar per elaborar un estudi exhaustiu de la massa forestal que hi ha a tot el terme municipal, amb l'objectiu d'adoptar mesures concretes en cada punt", explica el regidor de Medi Ambient, Joano Baudes (Compromís).

El 18% del sòl del terme municipal de Bétera és massa forestal i molt d'este sòl està apegat a les urbanitzacions de Bétera com és el cas de Pinares, Camí Paterna o la Lloma, entre d'altres.

"Un Pla Local de Prevenció d'Incendis és totalment necessari en el nostre municipi, ja que ens permetria prendre mesures de prevenció d'incendis sobretot a les zones més properes a les urbanitzacions de Bétera com per eixample l'instal·lació de canons d'aigua", explica el regidor.

Una altra de les peculiaritats del nostre municipi és que el 90% del sòl forestal és propietat de la Junta de Montes per la qual cosa "també des d'esta institució s'està realitzant ja un estudi de les necessitats de neteja i manteniment de totes les seues parcel·les. Amb este estudi formal podran optar a les ajudes i subvencions públiques que els permetrà realitzar una neteja integral de tots els seus terrenys".

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon