Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil reparteix l'insecticida per a combatre la mosca de la fruita, al no fer-ho la Conselleria


L'Ajuntament de Benaguasil, a través de l'àrea d'Agricultura, està procedint al repartiment de les dosis dels productes fitosanitaris per a combatre la mosca del Mediterrani o mosca de la fruita, de forma totalment gratuïta.

Una acció que enguany ha assumit l'Ajuntament després que la Conselleria d'Agricultura anunciara la seua supressió. Una decisió que ha sigut criticada per l'Ajuntament ja que es tracta d'una de les plagues “més nociva per als cítrics en l'actualitat”, ha afirmat el regidor d'Agricultura, Jose Manuel Durá.

Davant aquesta situació, i conscients que “tenim la responsabilitat de recolzar als nostres agricultors l'Ajuntament ha decidit comprar en els magatzems locals els productes necessaris per a l'aplicació terrestre amb motxilla per part de l'agricultor”, ha afegit el regidor.

En total es repartirà proteïna i 55.000 centímetres cúbics de "Karate Zeon", perquè els agricultors de Benaguasil puguen efectuar els seus tractaments  en les varietats primerenques de cítrics.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon