Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 20.000 espectadors han vist el cinema d'estiu de l'Eliana durant la temporada 2018

La terrassa d'estiu de l'Eliana, amb més de 40 anys d'història, va programar un total de 61 projeccions, durant tot l'estiu, amb una assistència mitjana de 331 espectadors i un total de 20.165 assistents.

La programació cultural, una dels senyals d'identitat d'aquest ajuntament del Camp de Túria, constitueix un autèntic referent sobre com fomentar i gestionar la política cultural en l'àmbit local. Una prova d'açò, és el cinema d'estiu que representa un autèntic símbol en les nits d'estiu per als elianers i elianeres.

A una excel·lent cartellera, amb pel·lícules d'estrena i temàtiques d'autor, europeu o familiar, s’afegeix l'aposta per la innovació, mitjançant, la venda anticipada d'entrades al portal web municipal www.elientrada.es que posa a la disposició dels espectadors les entrades sense cap tipus de cost. El 40,6 per cent dels espectadors van adquirir la seua entrada a través d'internet enfront del 59,4 per cent, que ho va fer a través de la taquilla. El balanç és molt positiu, atès que només en dos anys “Elientrada” s'ha convertit en una eina molt coneguda i utilitzada pels usuaris que redueix els temps d'espera i permet una planificació major, destaquen fonts municipals.

Respecte al balanç, la pel·lícula amb major assistència va ser “Los Increíbles 2” que en les seues tres representacions del cap de setmana va aconseguir un total d'1.725 espectadors. Li van seguir “Campeones” amb 1.713 assistents i “Mamma Mia: una y otra vez” amb 1.704 espectadors. A destacar, la pel·lícula “Campeones” que, inicialment, s'havia programat per a les nits del dimecres 15 i dijous 16 d'agost, però davant la gran afluència i l'elevat nombre d'espectadors que no va poder entrar a la terrassa, es va decidir programar una tercera nit, penjant també el cartell de “no hi ha entrades”.

L'alcalde i regidor de cultura, Salva Torrent ha mostrat la seua satisfacció en conèixer aquestos resultats “hem pogut oferir un cinema de gran qualitat a la ciutadania durant tot l'estiu i a un preu reduït” i ha afegit “l'aposta d'aquest ajuntament per la cultura és enorme, intentem que tots els nostres veïns i veïnes puguen accedir a la cultura sense haver de desplaçar-se del municipi, per açò, fomentem totes les arts, cinema, teatre, exposicions multidisciplinàries, literatura, etc.”. El primer edil també ha aportat una dada molt significativa  “en 2017, programàrem un total de 292 activitats culturals, de les quals, 196 van ser gratuïtes i 96 de pagament, la qual cosa posa de manifest l'enorme treball que es fa des de l'Ajuntament per a aconseguir aquestes xifres”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon