Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: Els Clavaris comencen el actes del 2019 amb "Chiquilla, el Musical de Seguridad Social"


Els Clavaris de la Mare de Déu del Carme 2019 de l'Eliana comencen les activitats festives el pròxim 10 de novembre i ho fan amb un plat ben fort: "Chiquilla, el Musical de Seguridad Social".

Així, després de les negociacions amb la promotora de l'esdeveniment, l'Auditori Municipal de l'Eliana acollirà dues representacions del musical, una sessió de vesprada i altra de nit. Concretament, la passada vespertina tindrà lloc a les 19.30 hores i la nocturna a les 23.00 hores.

Des de la Clavaria s'han mostrat molt satisfets per poder comptar amb un dels projectes artístics "més innovadors i punters del panorama actual valencià" i han destacat l'arrel elianera que aquest projecte hi té, ja que el vocalista de Seguridad Social, José Manuel Casañ, resideix a la localitat.

"És una aposta ambiciosa, però el nostre poble s'ho mereix", ha assegurat Baltasar Montaner, Clavari Major del 2019, qui ha volgut aprofitar l'ocasió per "convidar als veïns i veïnes de l'Eliana i de tot el Camp de Túria a viure una nit màgica".

Les entrades per a les dues sessions es poden adquirir des de ja al lloc web www.eventbrite.es i, des de dijous 26 de setembre, també de forma presencial al Bar Torrent de l'Eliana.

"Chiquilla, el musical de Seguridad Social"

El musical, produït per "The Music Baker Producciones", compta amb el suport de la formació Seguridad Social i veu la llum quan es compleixen els 30 anys de la formació musical.

Al llarg de quasi dues hores i a través d'una divertida història que té lloc a un bar, es recorren 19 de les cançons de la banda que conviden el públic a cantar i ballar, a més de garantir una estona més que agradable

Nou logo per a la Clavaría 2019

Així mateix Els Clavaris han presentat el logo que els va a acompanyar durant tot l'any. Un logo que ja apareix en el cartell de Seguretat Social, però que en gran i vist separadament és així 'quedat en ell'




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon