Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Benaguasil premia als millors alumnes del municipi

L'alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, acompanyat pel regidor d'Educació, Alfonso Faus, i el professorat dels centres educatius del municipi, ha fet lliurament dels diplomes als “Millors Expedients Acadèmics” corresponents al curs 2017-2018.

Es tracta de la setena edició d'uns premis que reconeixen la labor dels alumnes i alumnes de Benaguasil en les categories d'Educació Primària, ESO, Batxiller i Cicles Formatius, així com l'Ajuntament també lliura el premi al millor expedient acadèmic de final de grau professional de música impartit en la Unió Musical.

En aquesta ocasió els reconeixements en l'apartat de primària han sigut per a: en Primària Cessar Moya Subiela i Alex Durá Ortiz, del col·legi Asunción de La nostra Senyora i  Sofia Rozalén Botella  del CP Luís Vives. Quant a Secundària, han sigut reconeguts Omar Alvaro Faus, alumne de l'IES Benaguasil i Alejandra Gimeno Cabedo, del col·legi Asunción. El premi al millor expedient acadèmic de Cicles Formatius ha recaigut en Víctor Tomás Belenguer Solaz, del centre Asunción. Finalment Pablo Antequera Mormeneo i i Oleksandr Starykov, de l'IES Benaguasil, han sigut els qui han obtingut el guardó al millor expedient acadèmic de batxiller. Així mateix s'ha premiat als alumnes empadronats a Benaguasil i que cursen els seus estudis en col·legis de fora de la localitat, recaent el premi en Paula Capella Hernández, per l'excel·lent expedient acadèmic obtingut durant Primària. Respecte al millor expedient de final de grau professional de música, impartit en el Conservatori Professional de Música de Benaguasil, el premi ha recaigut en Mercé Calaforra Ramada.

Tots ells han rebut un diploma acreditatiu així com un premi en metàl·lic per a recompensar l'esforç, la constància i el treball de cadascun dels premiats, a qui l'Alcalde i el regidor han felicitat públicament i animat a “seguir lluitant i esforçant-se en la seua etapa educativa”, conscients de l'important que és “recolzar, incentivar i premiar als nostres joves per haver obtingut unes notes brillants”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon