Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de Llíria convoca un procés obert per a subvencionar projectes d'ajuda social

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Llíria ha convocat un procés obert per a sol·licitar subvencions destinades al desenvolupament de projectes i activitats de serveis socials, per part d'associacions i entitats. Aquestes ajudes tenen com a objectiu impulsar projectes socials complementaris als que ja desenvolupa l'administració local i donar suport a les diferents associacions, en un procés públic, competitiu i transparent.

“Per primera vegada, obrim aquesta adjudicació a tota la ciutadania, amb un barem tècnic i uns criteris objectius” explica la regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui. “D'aquesta manera, acabem amb les partides nominatives sense criteri i permetem que totes les associacions tinguen l'oportunitat de presentar els seus projectes”.

D'altra banda, la regidora ha volgut posar l'accent en l'increment del pressupost per a aquestes ajudes socials. “Hem fet un esforç per duplicar la partida en el pressupost municipal, ja que considerem que el treball que es fa, des de les associacions, és importantíssim. A més, mitjançant el compromís d'aquest tipus d'activitats, s'enforteix el vincle entre els nostres veïns i veïnes”.

El termini de presentació de sol·licituds està ja obert i romandrà actiu fins al pròxim 4 d'octubre. Poden optar totes les associacions i entitats de Llíria que, sense ànim de lucre, desenvolupen projectes i activitats per a atendre persones o col·lectius afectats per problemes de desigualtat, pobresa, exclusió social, marginació o qualsevol altra forma de discriminació. Els projectes subvencionats han de treballar per a millorar les condicions de vida de les persones afectades, previndre la dependència, fomentar la seua autonomia, apostar per una rehabilitació psicosocial i d'integració social o facilitar el desenvolupament integral i la promoció social.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :