Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 6a Fira Agrícola de Bétera se celebra al municipi esta setmana amb multitud d’activitats que començen el dimarts 18


Fira 2017


Demà dimarts comença a Bétera una setmana dedicada al món de l'agricultura que acabarà el cap de setmana amb la celebració de la 6a Fira Agrícola de Bétera.

Els actes començaran demà dimarts 18 de setembre a les 19.00 hores amb una xarrada al Saló de Plens del Castell dedicada al cultiu del kiwi. Amb el títol "Maneig i rendibilitat del cultiu del kiwi" l'expert José Malagón, Cap de Secció de Fructicultura de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries, parlarà de les característiques del fruit, la planta i el tipus de sòl que necessita per al seu cultiu.
Dimecres 19 a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura es retrà homenatge als joves treballadors del camp de Bétera.

Divendres a les 19.00 hores a l'Albereda de Bétera s'inaugurarà la 6a Fira de l'Agricultura amb un bon nombre de casetes dedicades a tot tipus d'associacions i empreses relacionades amb el camp. Així els visitants podran conéixer de primera mà novetats en maquinària agrícola, el cultiu artesà de l'orxata realitzat per l'empresa Món Orxata o l'elaboració artesanal de la cervesa Horta Sud.

A més el dissabte 22 a les 11.00 hores la Unió de Llauradors i Ramaders organitza a Casa Nebot una xarrada sobre com aconseguir residus zero en el cultiu de la taronja i el caqui impartida per Carlos Baixauli.

L'horari de la Fira de l'Agricultura serà:
Divendres 21 de setembre a partir de les 19.00 hores.
Dissabte 22 de setembre de 11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.30 hores.
Diumenge 23 de setembre de 11.00 a 14.00 hores.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon