Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El poemari "A frec de pell" de Pura Péris és presentat a València a la Biblioteca de la Dona el dimecres 19 de setembre

 
"A frec de pell" és una obra composta per 80 poemes breus inspirats en la tècnica japonesa dels haikus.  Ul poemari que va  "d'aquelles coses xicotetes de la vida que posen la pell de gallina, en per l'emoció". Amb una mètrica diferent i amb tècniques d'haikus dividides en quatre estacions i els quatre elements (aire, terra, foc i aigua)

A la presentació intervindran a més de l'autora, Ana Noguera, membre del Consell València de Cultura i les il.lustradores del llibre Pepa Arróniz i Mayne Cebrián.

Pura Péris,  presidenta de la Jam Poètica de l'Eliana, va rebre el passat 9 de març el "Premi Presidència Femenina d'Associacions Culturals", promogut pel Moviment d'Escriptors pro Drets Humans de l'Ateneu Blasco Ibañez.

És el tercer llibre  que escriu l'autora de l'Eliana i, que segur ja està preparant el següent.

Serà a Valéncia en el carrer Nàquera 9 en la Biblioteca de la Dona, des de les 19 hores on  presentarà Pura Péris el seu tercer llibre de poemes el dimecres vinent.
.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon