Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de La Pobla de Vallbona reitera que el ritme es molt bo en les obres del CEIP Mes Tous i l'Escoleta Infantil Municipal

La regidora d'Educació en l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona (Regina Llavata) i l'edil de Serveis en el consistori (Juan Aguilar) han visitat l'estat de les obres que s'estan escometent en dos espais públics del nostre municipi: l'Escoleta Infantil (on s'escolaritzen els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys) i el CEIP 'Mas de Tous'.

En tots dos casos s'estan realitzant millores de cara a l'inici del pròxim curs escolar. En el cas de l'Escoleta Infantil, s'havien detectat problemes de goteres en diferents punts del centre, per la qual cosa era necessari actuar per a acumular una major deterioració. D'aquesta manera, les zones en les quals l'impermeabilitzat no era efectiu han sigut corregides.

A més, s'estan realitzant obres de manteniment i s'ha substituït el sòl de cautxú que es troba en el parc exterior (és a dir, en la zona de jocs). Entre aquestes millores es troba també la substitució dels elements lúdics per altres nous. En l'actualitat, l'Escoleta Infantil Municipal de la Pobla de Vallbona compta amb 115 places escolars, que es divideixen en l'aula de bebés; quatre aules (per a xiquets i xiquetes d'1-2 anys); i altres 4 aules (per a l'alumnat de 2-3 anys). En aquestes obres s'estan invertint 38.000 euros, aproximadament.

Quant a les actuacions en el CEIP 'Mas de Tous', aquestes abasten les pròpies del manteniment previ a l'inici del curs i també una actuació d'urgència, encaminada a millorar la rematada de l'edifici: així, en l'obra original s'havien emprat unes pedres en la vora superior de tota aquesta edificació; no obstant això, aquestes s'havien esquerdat i s'ha volgut evitar que pogueren desprendre's. Ara, aquesta rematada de pedra s'està reemplaçant per un altre de xapa, que es caragola, per la qual cosa no és possible que es produïsquen despreniments.

A més d'aquestes dues actuacions, la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana destinarà 1,72 milions d'euros a escometre la inversió més gran en la millora d'instal·lacions educatives poblanes, que presenten aspectes que han de ser reparats o renovats. L'edil d'Educació, Regina Llavata, ha enaltit la implicació del govern autonòmic en aquesta actuació "que contribuirà clarament a millorar la qualitat de l'ensenyament per als nostres fills i filles, doncs l'estat de les infraestructures també influeix en la manera en el qual l'alumnat s'escolaritza".

Juan Aguilar, per la seua banda, ha recordat que les actuacions municipals "no es detenen ni a l'estiu ni en cap altra època de l'any. Som conscients de les manques que existeixen en molts àmbits, però demanem paciència als nostres veïns i veïnes: puc garantir que no hi ha un sol dia de l'any en el qual no s'actue a millorar l'estat d'edificis públics i serveis per a la ciutadania. Per desgràcia no disposem de recursos il·limitats i hi ha moltes coses que necessiten ser abordades, però seguim criteris tècnics i tenim voluntat de seguir escometent les actuacions que tanta falta fan i que durant molt temps s'han vist desateses".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon