Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Finalitza la “XXIX Trobada de Jazz” dins del marc del Festival Estiu a la Torre.


L’actuació de l’agrupació “Nora Pastor Quartet” el passat dissabte 18 d’agost posava punt i final a este cicle de Jazz a la Torre del Virrei.

Des de la nit del 4 d'agost, el Festival Estiu a la Torre ha acollit durant tres caps de setmana a diferents agrupacions musicals del gènere del Jazz, conformant el cicle “Trobades de Jazz”, que en aquest 2018 ha complit el seu 29é aniversari. Així, des de diferents vessants i estils, les bandes “Pritt&Simon”, “Domisol sisters” i “Nora Pastor Quartet” han oferit espectacles que han obtingut un gran acolliment per part del públic. 

El passat dissabte 18 d'agost, la banda de Nora Pastor s'encarregava de tancar aquest cicle que s'emmarcava dins del Festival Estiu a la Torre, una edició que ja va acostant-se a la seua fi.     

Des de l'inici del Festival a principis de juny, la Torre del Virrei està sent testimoni d'una gran resposta per part del públic de l'Eliana i voltants, comptant amb una mitjana de 330 espectadors per cada espectacle.     

Este pròxim cap de setmana i el següent, la Torre acollirà dos espectacles dedicats a dos cantautors per a consolidar esta edició. El dissabte 25 d'agost a les 22.30h, el pianista Carles Cases i els seus músics de càmera oferiran un recital homenatjant al cantautor Lluis Llach, amb qui ha compartit part de la seua carrera professional, i on presentarà els arranjaments i acompanyaments dels seus temes amb un toc emotiu i personal. 

D'altra banda, el dissabte 1 de setembre i com a clausura del Festival, serà el torn de “Huérfanos de Krahe”, el trio compost per Javier López de Guereña, Andreas Prittwitz i Fernando Anguita, exmúsics de Javier Krahe, que ens brindaran part del seu repertori en un homenatge ple d'humor i irreverència, seguint la pròpia essència del cantautor que ens va deixar en 2015.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon