Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Ple de Bétera per unanimitat i a proposta del govern aprova arreglar el Camí de Montcada i el de la Providencia

Bétera aprova arreglar els trams més perillosos del Camí de Montcada i del camí de la Providència
 
L'Ajuntament de Bétera va aprovar en el ple d'agost la necessitat de dur a terme l’acondicionament dels camins de "La Providència" i del "Camí de Montcada", dues vies que el govern local (Compromís, PSPV-PSOE i ABeC) ha considerat que han de ser intervingudes per la seguretat viària de vehicles i vianants.

Tal com va explicar la regidora d'Urbanisme, Neus Sánchez (Compromís), durant la sessió plenària "s'han estudiat els camins amb més trànsit i dos dels trams del Camí de Montcada són realment perillosos per ser estrets i tindre corbes tancades".

El projecte contempla actuar en dos trams que sumen 1350 metres situats entre el camí de Forn de la Calç i l'eixida de la CV-310. A hores d'ara tots dos trams són estrets, sense voral i amb diverses corbes perilloses, de manera que el projecte contempla l'adequació de l'esplanada que passarà de tindre 5 i 7 metres (segons el tram) a un ample regularitzat de 8 metres, amb dos carrils i dos vorals.
A més es realitzaran obres d'evacuació d'aigües pluvials mitjançant cunetes i s'eliminaran les corbes perilloses en el tram que discorre al costat de la via del ferrocarril. També es netejarà, desbrossarà i s’asfaltarà.

Camí de La Providència

També s'ha aprovat actuar sobre dos trams del Camí de La Providència. Concretament, les obres de millora comprenen des del carrer Point de Sant Martin fins a la Unitat d'Execució de La Providència per enllaçar amb la CV-310.

L'Ajuntament de Bétera construirà una nova vorera a una de les parts del camí perquè els veïns d'aquesta urbanització puguen anar a peu al nucli urbà sense perill de ser atropellats.
"Aquest camí té molt de trànsit i és molt problemàtic pel que, encara que no podem arreglar-ho tot, si arreglarem un tram considerable per augmentar la seguretat i millorar la circulació dels veïns de la zona", explica la regidora de l’àrea.

Unanimitat de tots els grups polítics
 
Els dos punts es van aprovar per unanimitat de tots els grups polítics. La portaveu del PP, Elia Verdevío, va insistir en la necessitat d'actuar sobretot "en tres punts concrets on hi ha tres corbes molt perilloses i conflictives".

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon