Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A l'Eiana les Escoles Esportives Municipals començaran el 10 de setembre

Excepte els equips de futbol i bàsquet que començaran la pretemporada a l'agost

Ja hi ha data d'inici del Curs Esportiu 2018/2019 a l'Eliana. Serà dilluns que ve 10 de setembre en les instal•lacions esportives del municipi.

Els equips de futbol i bàsquet començaran la pretemporada abans, ja que les competicions s'inicien amb antelació a la resta d'activitats esportives i per tant iniciaran les seues activitats el mes d'agost.

La pretemporada de bàsquet començarà el 20 d'agost amb el Sènior Masculí. El dia 27 començaran els entrenaments els Infantils i Cadets, a més dels equips Femení Blanc i Cadet Femení. L'escola de bàsquet començarà la seua activitat regular el 3 de setembre amb l'inici de totes les categories (una setmana abans de la resta d'Escoles Esportives), excepte els prebenjamins que començaran el dia 10.

Quant al futbol, l'equip Amateur Masculí va començar els seus entrenaments el passat dia 6. Els pròxims a començar els entrenaments seran el Cadet A, el pròxim 27 d'agost i l'Infantil A i Juvenil que començaran el 28 d'agost. La resta d'equips ho farà durant la primera quinzena de setembre.

En el document adjunt es pot consultar els horaris, llocs i dies d'entrenament de totes les categories de futbol.

Aquells que desitgen causar baixa en alguna de les Escoles Esportives Municipals, hauran de fer-ho en les oficines del Poliesportiu fins al 20 de setembre. En cas de no fer-ho, s'entendrà que amb caràcter general la persona contínua sent alumne/a de les Escoles Esportives Municipals.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon