Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'IVACE concedeix a La Pobla totes les ajudes sol·licitades per al polígon industrial 'Mas de Tous'

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), organisme depenent de la Generalitat Valenciana, ha assignat a la Pobla de Vallbona el 100% de les ajudes econòmiques sol·licitades per a escometre millores en el polígon industrial 'Mes de Tous'. En total són 332.717 euros, corresponents als anys 2018 i 2019.

L'IVACE ha concedit a l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona el 100% de la quantia sol·licitada en el seu projecte, que es dividia en quatre apartats: instal·lació de càmeres de videovigilància que estaran connectades a la Policia local; millores en l'enllumenat públic, que inclouen un increment en l'eficiència energètica; creació d'una eina web que tinga informació sobre les empreses assentades i les parcel·les disponibles, que també estarà connectada al mateix IVACE; i renovació en la senyalització viària i la identificació de carrers.

Tant Javier Nóvoa, edil d'Activitats Econòmiques en el consistori poblà, com Juan Aguilar, responsable de Serveis, s'han mostrat molt satisfets per la resposta rebuda des de l'IVACE: "La concessió d'aquestes ajudes ens permet escometre importants millores en el nostre polígon industrial de 'Mas de Tous', la qual cosa contribuirà a millorar la nostra competitivitat. A més, amb aquestes inversions resultarem més atractius per a empreses que estiguen interessades a assentar-se en aquesta comarca. Esperem que aquest polígon industrial tinga un impacte encara major en l'economia del nostre municipi, i siga un motor que genere molta més ocupació a la Pobla de Vallbona".

Aguilar i Nóvoa han felicitat al personal que s'ha encarregat d'elaborar el projecte presentat davant l'IVACE, així com a la mateixa Generalitat Valenciana: "És d'agrair que el govern autonòmic aposte de debò per la modernització dels nostres polígons industrials, cosa que es demostra no solament amb paraules sinó dotant a aquest projecte d'una partida econòmica. D'altra banda, es demostra que l'elecció efectuada perquè se'ns oferira una assistència tècnica externa ha sigut encertada, ja que IVACE ens ha concedit el 100% de la subvenció sol·licitada".

El polígon industrial 'Mas de Tous' explica en l'actualitat amb una superfície de més de 780.000 metres quadrats, situat en l'eixida 17-A de la carretera CV-35. Compte aproximadament 75 empreses, que donen ocupació a més de 500 treballadors. Personal tècnic i autoritats municipals consideren que l'impuls que rebrà aquest emplaçament, gràcies als més de 332.000 euros es que es s'invertiran, es pot experimentar un notable increment: "Una administració responsable és la que escomet iniciatives que afavoreixen la florida i l'expansió d'empreses, a través de la iniciativa privada. L'Ajuntament no pot donar ocupació a totes les persones en atur, però sí pot generar unes condicions favorables perquè s'incremente la producció i arriben noves empreses a la nostra localitat, i en aqueix sentit s'ha treballat quan sol·licitem les ajudes al IVACE".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon