Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les dones protagonistes al "Festival D'Arts Escèniques al carrer de Llíria" i tindrà lloc del 24 al 27 de juliol

Les dones creadores protagonitzen el II “Llíria Escènica”

El “Festival d'Arts Escèniques al carrer” se celebrarà del 24 al 27 de juliol en la localitat edetana

La regidora de Promoció Cultural, Empar Llàcer, i la de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, han presentat la programació del II “Festival d'Arts Escèniques al carrer: Llíria Escènica”. En l'acte han estat també acompanyades per directores i actrius de dos de les companyies participants “Teatro del Contrahecho” i “Atirohecho”.

Esta mostra de teatre i dansa s'oferirà del 24 al 27 de juliol i prendrà com a escenari distints espais del nucli urbà com el Parc Silvestre d'Edeta, la plaça de la Mare de Déu Antiga o la plaça Major.

La responsable de Promoció Cultural, Empar Llácer hi ha assenyalat que “s'ha preparat una programació molt interessant que pretén acostar les arts escèniques al públic en general, al mateix temps que invita a la reflexió i crear consciència des de la creativitat artística”.

En este sentit, ha explicat que s'han triat “obres dirigides i protagonitzades majoritàriament per dones, amb temàtiques al voltant de les circumstàncies i la mirada de les dones”.

Per la seua banda, la regidora Vallivana Murgui ha assegurat que “també es pot fer polítiques d'igualtat des de la transversalitat en totes les àrees municipals i la cultura pot jugar un paper molt important en estes accions, com demostra l'aposta que hem fets per les dones creadores en este festival”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon