Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana finalitza una obra que millora el drenatge en l'avinguda Caixa d'Estalvis i el pas inferior de la CV-336

S'han invertit quasi 60.000 euros  per a evitar la concentració d'aigua durant els episodis de pluja intensos

L'actuació ha consistit en la construcció d'un muret de formigó cara vista de 0,7 metres d'altura, que impedirà la concentració d'aigua durant els episodis de pluja intensos, en l'extrem dels nombres parells de l'avinguda Caixa d'Estalvis.

El nou mur obligarà l'aigua a eixir cap a la CV-336 en superfície.  A més, també s'ha millorat el sistema d'embornals, augmentant el cabal de captació d'aigua en diversos punts de la via i en el pas inferior. Els nous embornals tindran reixes de captació en vertical per a evitar la seua obturació per arrossegaments.

Unes altres de les accions relacionades amb aquesta actuació ha sigut l'obertura d'un nou accés als habitatges pel punt del jardí existent.

L'obra ha sigut sufragada per la Diputació de València i el seu import ascendeix a 59.101,04 euros.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon