Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La senadora Pilar Lima ha estat a La Pobla de Vallbona en un acte organitzat per la Secretaria de Participació de Podem

 La jornada va servir tant per a donar a conèixer l'activitat del Senat  com per a arreplegar necessitats de la ciutadania

L'acte va tenir lloc el dilluns 16,  en el local del Llar Jove de la Pobla de Vallbona, una reunió amb la senadora del grup  de "Unidos Podemos" organitzatda per la Secretaria de Participació de Podem.

La senadora va explicar tant el funcionament del Senat con les seues experiències en la Càmera. El primer va voler ressaltar és que els parlamentaris del seu grup politic han renunciat als privilegis que els corresponen com a senadors: com a l'ús de taxis, pàrquing en estacions i aeroports etc... La senadora tambè va explicar que la configuració actual de la institució no serveix com càmera de representació territorial, perquè com va apuntar Pilar Lima " és fonamental modificar el seu funcionament i funcions perquè complisca l'objectiu amb el qual va ser creat el Senat". Per la qual cosa des del grup politic de la senadora es treballa en eixa línia, encara que des de fa 2 anys es va crear una Comissió per a modificar el Senat i des de llavors encara no hi ha hagut cap reunió.

Curiosament a la mateixa hora es coneixia que no s'aprovava el nomenament dels quatre membres proposats pel Senat en el Consell de RTVE, que no havien aconseguit els suports requerits en la Càmera alta i segons el decret llei havien de ser ratificats en el Congrés.

La senadora Pilar Lima ha tingut i té un paper fonamental en la defensa dels drets de les persones sordes, com diu ella mateix "el senat té una falta de sensibilitat per la inclusió de les persones sordes".

Des de Podem Pobla de Vallbona se li va exposar el problema més greu que existeix en aquests moments en la Comarca del Camp del Turia, la contaminació per nitrats en L´Eliana, amb uns nivells que dobleguen els valors permesos i malgrat haver-se construït una desnitrificadora amb sobrecostos i que porta anys sense ser utilitzada. Des de l'organització se li va sol·licitar a la Senadora, que s'interesse davant el Ministeri de Sanitat perquè resolga el problema com més prompte millor.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon